Tennisspeler

Lessen

Lessen en training Voorjaar 2019 

Het nieuwe tennisseizoen staat weer voor de deur. Tijd om de tennisbaan op te gaan. Maar ben je er eigenlijk wel klaar voor? Training onder leiding van een deskundige en gedreven tennistrainer levert aanwijsbaar betere resultaten op, en een verbetering van je techniek voorkomt blessures. Bij LTC NOHN zijn de trainingen onder leiding van Vincent Sleeking. 

Lessen voor beginners

Heb je nog geen of weinig tenniservaring? Meld je dan aan voor tennislessen voor beginners. Je leert dan alle basisslagen, zodat je al in de loop van het seizoen aan diverse activiteiten van de club kan meedoen. De lessen duren 60 minuten.

Training

Voor gevorderde spelers is het mogelijk om groepstrainingen te volgen. Denk hierbij aan de mogelijkheid om met je hele team te trainen, of geplaatst te worden in een groep van spelers met een vergelijkbaar niveau. Deze trainingen duren 60 minuten.

Ook is het mogelijk om in kleinere groepen of individueel te trainen, of bijvoorbeeld met tweetallen te sparren. De trainingen zijn dan wel duurder (bijv. €180,- per persoon in een groep van 4). Neem voor meer informatie contact op met de Technische Commissie.

Kosten en aanmelden

De kosten voor het volgen van beginnerlessen of training, op basis van een groepsgrootte van 8 personen, bedragen €90,- per persoon (programma van 12 trainingen). De lessen starten in de week van maandag 1 april en zijn voor de zomervakantie afgerond. De betaling gaat via een automatische incasso. Het is mogelijk om op de volgende uren te lessen. Geef bij je aanmelding aan welke avond(en)/tijdstip je absoluut niet kan.

Maandag

19:00-20:00

Maandag

20:00-21:00

Maandag

21:00-22:00

Woensdag

19:00-20:00

Woensdag

20:00-21:00

Woensdag

21:00-22:00

Zaterdag

12:00-13:00

Vragen of aanmelden onder vermelding van je naam en je beschikbaarheid via tc@nohn.nl