Tennisspeler

« Terug naar alle nieuwsberichten

Aftrap World Tour 2015 voor Oranje competitieteam! 15-04-2015

Aftrap World Tour 2015 voor Oranje competitieteam!

Net als het Rode jeugdteam, mocht het Oranje jeugdteam met Mirte Attema, Nienke Oosting, Anna Nienhuis, Chris de Boer, Sofie Buist, Maud van Bruggen en Martine Nienhuis beginnen aan de World Tour.

Na het succes op het toernooi in Ter Apel waren de spelers vastberaden om met z’n allen een goed resultaat te behalen op de zonnige competitiedag. Met een indrukwekkend grote aanhang van ongeveer 15-20 mensen en de jeugdtrainer, in gezamelijk 8 auto’s, werden de spelers de hele ochtend uitbundig aangemoedigd.

De tegenstanders waren T.V. Glimmen, T.V. Veendam en TSH Haren. De wedstrijden werden op de buitenbanen gespeeld bij Tennis- en Squashclub Haren onder leiding van de aanwezige organisatie.

De speeldag duurde ongeveer 2,5 uur waarbij er tientallen dubbels en enkels werden gespeeld. Net als bij de volwassenen, werden de winstpartijen bij elkaar opgeteld. Onze spelers moesten in het begin behoorlijk wennen aan de wind, de zon en het grotere veld. Maar na een paar wedstrijden begonnen ze steeds meer te wennen aan de wedstijdsfeer op het park.

UITSLAG: Uiteindelijk is LTC NOHN derde geworden, slechts een paar puntjes achter de nr 2. Een knappe prestatie van de nog onervaren spelers op Oranje. Nu de eerste stap is gezet richting competitietennis op Oranje, zal er hard getraind worden op het park van LTC NOHN zodat wij misschien nog hoger komen op de ranglijst!

Van links naar rechts (boven) Martine, Maud, Nienke, Mirte, Sofie Van links naar rechts (onder) Anna, Chris