Tennisspeler

« Terug naar alle nieuwsberichten

Alwyn Slijterij en Wijnerij Nieuwe sponsor LTC Nohn! 20-06-2017

Alwyn Slijterij en Wijnerij Nieuwe sponsor LTC Nohn!

LTC Nohn is trots om een nieuwe sponsor te mogen presenteren in de vorm van Alwyn Slijterij en Wijnerij!

Alwijn Slijterij Wijnerij heeft op 27 augustus 2012 de deuren geopend, en hiermee is een lang gekoesterde droom werkelijkheid geworden.Vinoloog en eigenaar Alwin Prenger opgegroeid in Sappemeer is sinds 1998 werkzaam in de wijnhandel bij een aantal bedrijven varierend van groothandel tot kleinschalige speciaalzaken.  En bij die bedrijven is de basis gelegd voor de uitstraling,service en kwaliteit die Alwijn Slijterij Wijnerij  nastreeft. Namelijk de verkoop van een gevarieerd aanbod Speciaalbieren,met bijvoorbeeld de heerlijk abdijbieren van St.Feuillien.

Een zeer ruim en boeiend assortiment Gedistilleerd met een concurrerend prijsniveau. Wij verkopen ondermeer de zeer hoog gewaardeerde distillaten van Zuidam uit Baarle-Nassau

Maar de trots van Alwijn Slijterij Wijnerij zijn de ruim 300 zeer zorgvuldig geselecteerde Wijnen uit de bekende wijnstreken,bijvoorbeeld Domaine Michaud uit de Touraine in het Loire gebied. Maar ook uit de kleinere en minder bekende gebieden,zoals Herdade de Rocim uit Alentejo in Portugal. Het wijnassortiment is altijd in beweging en zal in de toekomst nog zeker gaan groeien.