Tennisspeler

« Terug naar alle nieuwsberichten

Competitie kampioenen voorjaar 2013 09-06-2013

Competitie kampioenen voorjaar 2013

Tijdens het jubileumweekend ter gelegenheid van 100 jaar LTC NOHN zijn er een aantal competitieteams van onze club in het zonnetje gezet! De teams zijn kampioen geworden in hun klasse en tijdens de feestavond hiervoor gehuldigd.

Zondag mix 1

Gefeliciteerd Gerda, Linda, Willemien, Tess, Sachiko, Patrick, Stefan en Willy! Gelijk geëindigd met de nummer 2. Mix 1 heeft als enige geen nederlaag geleden en daardoor dikverdiend kampioen geworden!

Zaterdag mix 1

Annemiek, Hilda, Tess, Bert, Stef en Gonny gefeliciteerd met jullie kampioenschap! Twee punten voorsprong op de nummer 2 en daardoor kampioen geworden!

V&W mix 1

Gefeliciteerd Bianca, Hilda, Gonny, Wim, Bert en Ruud met jullie kampioenschap! En filiaal van zaterdag mix 1, maar ook zeer verdiend kampioen geworden!

V&W heren 2

Herald, Jaap, Eelke, Roelf, Tim, Stef, Rutger en Jan gefeliciteerd met het kampioenschap! Nog drie erbij en er kan volgend jaar een voetbalelftal van gemaakt worden. Dikverdiend kampioen geworden!

Gepromoveerd

Naast de kampioenen zijn ook nog een aantal andere teams gepromoveerd naar een hogere klasse. Gefeliciteerd zondag mix 2 en zaterdag heren 1!