Tennisspeler

« Terug naar alle nieuwsberichten

Dekens Groep Sappemeer Open Jeugdtoernooi 2018 van start 22-09-2018

Dekens Groep Sappemeer Open Jeugdtoernooi 2018 van start

Vanmorgen is de 12e editie van het Dekens Groep Sappemeer Open Jeugdtoernooi van start gegaan. Aan het jaarlijkse jeugdtoernooi van LTC NOHN doen dit jaar zo'n vijftig deelnemers mee. Vanmorgen vond het toernooi plaats voor de jongste categorieën van het toernooi, Rood (6 t/m 9 jaar) en Oranje (8 t/m 11 jaar). 

Opening toernooi 

Vanmorgen om 09.00 uur opende de toernooicommissie (Tim Lambeck, Lisanne Steen, Sabine Steen en Paula Nienhuis) het toernooi voor de categorieën Rood & Oranje. 25 deelnemers streden in deze categorieën voor de prijzen. In verband met het weer, werd er rond 10.00 uur een korte regenpauze ingelast, maar gelukkig konden de wedstrijden na zo'n vijftien minuten weer hervat worden. Rond 12.30 uur werden de laatste finales gespeeld en waren alle winnaars bekend. 

Winnaars 
In de categorie Rood ging Yurian Kuipers van LTC NOHN er met de eerste prijs vandoor. Onze eigen jeugdspeler had één puntje meer dan nummer twee Maxim Pawirodikromo van LTC De Kalkwijck. In de categorie Oranje waren twee speelsters ongeslagen in de finale gekomen. Lichelle Funcke van LTC NOHN en Hannah Meijer van LTC 't Fivelveld mochten in een onderling duel uitmaken wie er met de eerste prijs vandoor ging. Na een spannende wedstrijd was het uiteindelijk Hannah die er met de winst vandoor ging. Gefeliciteerd allen! 

Foto's 
De foto's van vanmorgen zijn te vinden op onze Facebookpagina: LTC NOHN. De toernooicommissie kijkt terug op een geslaagde ochtend en wil alle deelnemers bedanken voor hun deelname. 

Categorieën Groen en Geel 
Voor de categorieën Rood en Oranje zit het toernooi er alweer op. Vanaf aanstaande woensdag begint het toernooi voor Groen & Geel. In deze categorieën strijden 25 deelnemers voor de prijzen. Wij nodigen u allen van harte uit om een kijkje te nemen op ons tennispark, bij de toekomst van onze sport. Het volledige programma voor de rest van de week vind je hier

Goodie bag 
Overigens krijgen alle vijftig deelnemers dit jaar een 'goodie bag' als presentje. Het tasje met inhoud is aangeboden door de Dekens Groep, Sport-Inn Nijeboer en Jumbo Sappemeer. Zo gaat niemand met lege handen naar huis.