Tennisspeler

« Terug naar alle nieuwsberichten

Even Bijpraten 17-05-2016

Even Bijpraten

Even bijpraten

Het seizoen is inmiddels in volle gang, de competitie loopt en het Dekens Groep Sappemeer Open toernooi komt er aan. Hoog tijd om even bij te praten.

Bestuurssamenstelling
Eerder heeft Henkjan aangegeven dat hij door diverse oorzaken het voorzitterschap van LTC NOHN niet meer op zich kon nemen. Daarom heeft Jarno deze taak overgenomen. Maar het zijn van secretaris en voorzitter is natuurlijk geen wenselijke en ideale combinatie. Daarom zijn wij als bestuur erg blij dat Jeroen Gotlieb bereid is om tot in ieder geval de ALV van 2017 de taken van secretaris over te nemen van Jarno. De samenstelling van het bestuur is nu als volgt:

Voorzitter: Jarno Nienhuis (tot de ALV van 2017)
Secretaris: Jeroen Gotlieb (tot de ALV van 2017)
Penningmeester: Hilda Luijckx
Algemeen lid (Technische commissie): Henkjan Leemburg
Algemene leden (Kantinecommissie): Gé Boer en Johannes Christiaanse
 
Belangrijke data
31 mei: aanmelding Dekens Groep Sappemeer Open sluit
3 juni: bitterballentoernooi
10 juni: start Dekens Groep Sappemeer Open
17 juni: feestavond
18 en 19 juni: finale weekend Dekens Groep Sappemeer Open
 
KNLTB club app
De KNLTB heeft als extra service naar haar verenigingsleden de KNLTB clubapp ontwikkeld. Deze app kan vele voordelen hebben zoals het makkelijker sturen van berichten naar leden, een laddercompetitie en een geïntegreerde website. Reden genoeg voor om ons hier in te verdiepen. Mocht je interesse hebben om er meer over te lezen: http://www.knltb.club/documenten/handout_roadshow_knltb.pdf
 
Dekens Groep Sappemeer Open
Op zaterdag 10 juni barst het Dekens Groep Sappemeer Open weer los. Op ons park zal weer gestreden worden om de felbegeerde prijzen. De voorbereidingen voor het toernooi zijn in volle gang. Wij zijn blij dat de Dekens Groep voor 3 jaar haar naam aan zowel het senioren als het jeugd toernooi heeft willen verbinden. Op vrijdagavond 17 juni zal er een feestavond zijn. Verdere informatie hierover volgt. De inschrijving staat nog open tot 31 mei dus schrijf je in!
 
Orchideeënactie
De orchideeënactie heeft onze stoutste verwachtingen overtroffen. Alle (jeugd) leden hebben maar liefst 731 orchideeën aan de man/vrouw weten te brengen. Ook werden er bijna 100 potten bij verkocht! Wat een resultaat. De opbrengst zal gebruikt worden voor het upgraden van de kantine.
 
De winnaars van de prijzen:
Bronno Korthuis en Bianca de Jong

Jeugd
Jesline en Marlou van Otterloo
Cheyenne Schäfer
Chris de Boer
 
De winnaars krijgen persoonlijk bericht over het in ontvangst nemen van de prijzen.
 
Nieuwe leden
Op diverse manier hebben we nieuwe leden geworven. Tijdens de open tennisdag van eind maart en op de Koningsdagbraderie hebben we nieuwe leden mogen begroeten. Zowel bij de volwassen als bij de jeugd. Alle nieuwe leden: van harte welkom en we hopen dat jullie je snel thuis voelen.
 
Jeugd
De jeugd doet dit jaar voor het tweede jaar op rij mee aan de jeugdworldtour, de jeugdcompetitie van de KNLTB. Hierbij worden heel veel leuke wedstrijden gespeeld. Dit jaar doen er 4 jeugdteams van LTC NOHN met veel succes mee aan deze competitie. In juni gaat de jeugd nog ‘op trainingskamp’. Dit zal vast zijn vruchten afwerpen.
 
Ballenkanon
Op de woensdagavond is Sander Dortland op het park aanwezig om vanaf 20 uur bezig te zijn met het ballenkanon. Inmiddels werkt het kanon perfect. Kom gerust eens meedoen en merk hoe leuk het is om eens 20 ballen perfect op de back-hand en 20 ballen op de fore-hand te krijgen. Er zijn geen kosten aan verbonden dus doe mee.
 
Vrijwilligers gevraagd
De club is voor veel werkzaamheden afhankelijk van vrijwilligers. Daarom zijn wij op zoek naar mensen die zich af en toe een (extra) dagdeel willen inzetten voor de club. Wil jij af en toe een extra kantinedienst doen, indelen op de racketavond, allerhande klusjes doen rondom het park en/of andere werkzaamheden, geef je dan op via secretaris@nohn.nl.

Sportieve groet namens het bestuur!