Tennisspeler

« Terug naar alle nieuwsberichten

LTC NOHN wint €633,- met Rabo Clubkas 29-03-2018

LTC NOHN wint €633,- met Rabo Clubkas

LTC NOHN heeft woensdagvanavond een cheque van €633,34 uitgereikt gekregen in het Noordlease Stadion in Groningen. Hier vond de uitreiking van de Rabobank Clubkas Campagne plaats, waar onze club dit jaar aan meedeed. De Rabobank Clubas Campagne is, zoals de naam al zegt, een initiatief van de Rabobank. Het is een campagne waarmee leden van de Rabobank een club/vereniging financieel kunnen steunen.

Met de actie stelt de Rabobank een deel van de winst, het coöperatief dividend, beschikbaar als extra ondersteuning aan het lokale vereningsleven. Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne konden leden van Rabobank Stad en MIdden Groningen hun stem uitbrengen op de verenigingen of stichtingen die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen waren geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht werden, des te meer geld deze vereniging of stichting zou ontvangen. Van de €70.000,- euro die er te verdelen was in onze provincie, hebben wij dus €633,34 gekregen. Dit bedrag hebben wij behaald met maar liefst 118 stemmen. 

Het bestedingsdoel waarmee wij deelnamen was duurzaamheid. We willen namelijk investeren in LED verlichting in het clubhuis en/of bij de banen. Het geldbedrag is een enorme opsteker om dit te realiseren. Wij willen iedereen die op ons gestemd heeft dan ook hartstikke bedanken! 

In onze promotie riepen wij onze leden ook op om één van hun stemmen uit te brengen op v.v. HS'88 of de HoogeZandloperS. Deze verenigingen hebben respectievelijk €1482,- en €568,- in ontvangst mogen nemen.