Tennisspeler

« Terug naar alle nieuwsberichten

Opniew orchideeën actie bij LTC Nohn 11-04-2017

Opniew orchideeën actie bij LTC Nohn

Zondag 14 mei is het weer moederdag. Ook dit jaar gaan we weer orchideeën verkopen. Na het grote succes van vorig jaar met een aantal van ruim 750 verkochte orchideeën willen we de lat dit jaar nog hoger leggen: we gaan voor minimaal 1000 verkochte orchideeën!!


Daarvoor hebben we de hulp van alle leden heel hard nodig. Net als elk jaar vragen we alle leden minimaal 5 orchideeën te verkopen. Een snelle rekensom leert ons, dat we met ruim 200 leden met gemak 1000 orchideeën zouden kunnen verkopen. De opbrengst wordt dit jaar gebruikt om de financiële positie van de club te verbeteren. De afgelopen jaren is er veel geïnvesteerd en een van de belangrijkste speerpunten van de club is om financieel gezond te blijven. Daarom is ieders bijdrage met deze actie hard nodig.


De orchideeën zijn leverbaar in de kleuren wit, roze, paars en gevlekt. De paarse is klein bloemig en de rest heeft grote bloemen. Net als vorig jaar kun je er ook dit jaar voor slechts € 2,50 een prachtige pot bij verkopen die het Moederdag cadeau helemaal compleet maakt. De potten kunnen worden geleverd in de kleuren rood, groen, beige, wit, roze, en geel.


Uiteraard wordt degene die het meest verkocht in het zonnetje gezet en beloond voor zijn of haar geweldige inzet. Het senior lid dat het meeste verkoopt wordt beloond met een leuke attentie. De drie jeugdleden die de meeste orchideeën verkopen kunnen net als vorig jaar een les van onze trainer Erik Hardenberg verdienen. De lijst met bestellingen kun je tot uiterlijk maandag 24 april uitsluitend per mail doorgeven aan Margreet of Johannes. De orchideeën worden uitgeleverd op zaterdag 29 april en 6 mei tussen 10 uur en 13 uur in de kantine van NOHN. Dus denk eraan een leverdatum te vragen bij de verkoop.