Tennisspeler

« Terug naar alle nieuwsberichten

Orchideeënactie 28-04-2018

Orchideeënactie

Ook dit jaar gaat LTC NOHN weer orchideeën verkopen. De orchideeën zijn leverbaar in de kleuren wit, roze, paars en gevlekt en kosten € 5,-. De paarse is klein bloemig en de rest heeft grote bloemen. Net als vorig jaar kun je er ook dit jaar voor slechts € 2,50 een prachtige pot bij verkopen die het Moederdagcadeau helemaal compleet maakt. De potten kunnen worden geleverd in de kleuren rood, groen, beige, wit, roze, en geel. De opbrengst wordt dit jaar gebruikt om te investeren in verduurzaming (ledverlichting voor de banen en/of het clubhuis).

Voorgaande jaren was de orchideeënactie een goot succes: er werden veel orchideeën verkocht. Ook veel (schoon)moeders en oma’s werden verrast, vandaar dat we ook dit jaar weer voor deze periode hebben gekozen. Zondag 13 mei is het namelijk moederdag.

We hebben de hulp van alle leden heel hard nodig. Net als ieder jaar vragen we alle leden minimaal 5 orchideeën te verkopen.Uiteraard wordt degene die het meest verkoopt in het zonnetje gezet en beloond voor zijn of haar geweldige inzet. Het senior lid dat het meeste verkoopt wordt beloond met een leuke attentie. De twee jeugdleden die de meeste orchideeën verkopen, krijgen een bioscoopbon.

Hier vind je een bestelformulier waarop je je bestelling kunt noteren. Graag direct laten betalen. De lijst met bestellingen kun je tot uiterlijk woensdag 2 mei uitsluitend per mail doorgeven aan Margreet of Johannes. 

De orchideeën worden uitgeleverd op woensdag 9 mei tussen 18:00 en 20:00 uur en zaterdag 12 mei tussen 10:00 en 13:00 uur in de kantine van NOHN. Dus denk eraan een leverdatum te vragen bij de verkoop.

Contactgegevens

Margreet Bulder, kantine@nohn.nl, 06 – 48 19 28 94                                                                       
Johannes Christiaanse, kantine@nohn.nl, 06 – 29 23 90 55