Tennisspeler

« Terug naar alle nieuwsberichten

Schrijf je in voor het Dekens Groep Sappemeer Open 2018 10-05-2018

Schrijf je in voor het Dekens Groep Sappemeer Open 2018

Van 8 t/m 17 juni vindt het jaarlijkse Dekens Groep Sappemeer Open plaats bij LTC NOHN. Al sinds 2003 organiseert onze club dit dubbeltoernooi voor tennissers uit de regio. Tijdens het toernooi wordt er gespeeld in de categorieën damesdubbel, herendubbel en gemengddubbel. Tennissers kunnen zich inschrijven in de speelsterktes 4 t/m 8.

Inschrijven voor het toernooi kan via mijnknltb.toernooi.nl. Mocht je je al hebben ingeschreven vóór 7 mei, controleer je inschrijving dan even in verband met een storing op de computer bij onze club. Hierdoor kan het zijn dat jouw inschrijving niet bij ons is binnengekomen. De inschrijving van het toernooi sluit op vrijdag 25 mei. Meld je dus aan als je dat nog niet hebt gedaan. De toernooiorganisatie hoopt, net als voorgaande edities, ook dit jaar weer op veel deelnemers. 

Ook is er tijdens het Dekens Groep Sappemeer Open weer een feestavond, georganiseerd door onze activiteitencommissie. De feestavond vindt plaats op vrijdag 15 juni. Hierop is iedereen welkom. 

Ga hier direct naar de toernooipagina op mijnknltb.toernooi.nl.