Tennisspeler

« Terug naar alle nieuwsberichten

Start Dekens Groep Sappemeer Open 07-06-2018

Start Dekens Groep Sappemeer Open

Afgelopen dinsdag is de loting verricht voor het jaarlijkse Dekens Groep Sappemeer Open. De toernooileiding heeft de afgelopen dagen de wedstrijden voor het toernooi ingepland en het wedstrijdschema staat sinds vandaag online. Met 107 spelers heeft de toernooileiding ongeveer even veel deelnemers als een jaar geleden. 

Het toernooi begint aanstaande zondag 10 juni om 12.00 uur. Om 15.45 uur vinden de laatste wedstrijden van deze dag plaats. Op de doordeweekse avonden staan er vele wedstrijden op het programma en is er geen mogelijk tot recreatief tennissen. Ook de trainingen van deze week gaan niet door. Voor het volledige speelschema kunt u toernooi.nl raadplegen. 

Zowel de toernooileiding als de club kijkt ontzettend uit naar het Dekens Groep Sappemeer Open 2018. Wij hopen op een sportief en succesvol toernooi. Mocht u niet hoeven te spelen, dan bent u ook van harte welkom om de deelnemers aan te moedigen of gezellig een drankje te komen drinken. En.. Vergeet de feestavond op 15 juni niet! 

Klik hier om direct naar het wedstrijdschema van het toernooi te gaan.